Tgrt Haber
24 Kasım 2015 01:24

Kırşehir'de karbonmonoksit zehirlenmesi, 2 ölü

Kırşehir'de, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen gelin ile kayınvalidesi hayatını kaybetti, 1 çocuk tedavi altına alındı.

Kırşehir'de karbonmonoksit zehirlenmesi, 2 ölü
Kırşehir, karbonmonoksit,

Çiçekdağı İlçesine bağlı Kızılcalı köyünde yaşayan Daşar ailesinden bir süre haber alamayan yakınları kontrol etmek amacıyla evlerine gitti.İçeriden ses gelmeyince kapıyı kırarak giren yakınları, Ayşe Daşar ile gelini Selma ve 3 yaşındaki torunu Emirhan Daşar'ı baygın halde bulunca 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.Olay yerine gelen sağlık ekibi sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen kayınvalide, gelini ve torununu Çiçekdağı ve Yozgat'ın Yerköy ilçesindeki hastanelere kaldırdı. Doktorların müdahalesine rağmen Ayşe ve Selma Daşar hayatını kaybetti. Tedavisi süren Küçük Emirhan'ın hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.Ayşe ve Selma Daşar'ın cenazeleri, cumhuriyet savcısının Yerköy Devlet Hastanesi morgundaki incelemesinin ardından, Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...