Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Ekim 2015 21:36

Kızın yaşı Facebook'ta 18 görününce beraat etti

Bolu'da 22 yaşındaki genç, 14 yaşındaki kıza tecavüz suçlamasıyla yargılandığı davada kızın Facebook'ta yaşının 18 yazması sebebiyle beraat etti.

Kızın yaşı Facebook'ta 18 görününce beraat etti
facebook, beraat,

 Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz Haziran ayında meydana geldi. Bolu'daki bir benzin istasyonunda çalışan 22 yaşındaki S.D., sosyal medya vasıtasıyla lise öğrencisi S.M. ile tanıştı. Bir süre görüşen ikili, daha sonra S.D.'nin Aktaş Mahallesi'nde bulunan evinde birlikte oldu. İlişki sonrası kızları S.M.'nin psikolojisinin bozulduğunu fark eden ailesi psikoloğa götürdü. Genç kızın psikoloğa yaşananları anlatması sonrası ailesi S.D.'den şikayetçi oldu. Olaydan bir ay sonra 2 Temmuz'da adliyeye çıkarılan S.D. tutuklandı.

Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada S.D.'nin avukatı, yaşı küçük olduğu söylenen kızın Facebook profilinde yaşının 18 olduğunu belirterek, S.D.'nin de ilişki sırasında S.M.'nin görüntü itibariyle o yaşlarda olduğunu düşündüğünü söyledi. Mahkeme heyeti, S.M. ve ailesinin ikinci duruşmada şikayetçi olmaması, kızın fiziksel olarak yaşının büyük görünmesi, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta da yaşını 18 olarak yazması nedeniyle S.D.'nin hataya düştüğüne karar vererek beraatine karar verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...