Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Temmuz 2016 20:28

Kocaeli'de 22 kişi tutuklandı

Kocaeli'de gözaltına alınan 42 kişiden aralarında KOTO Yönetim Kurulu Başkanı Özdağ ve Eski KOM Şube Müdür Yardımcısı Özcan'ın da bulunduğu 22 şüpheli tutuklandı.

Kocaeli'de 22 kişi tutuklandı
kocaeli, tutuklama,

Kocaeli'de, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi soruşturması kapsamında gözaltına alınan 42 kişiden aralarında Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ ve eski KOM Şube Müdür Yardımcısı Nezir Özcan'ın da yer aldığı 22 şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, yürütülen soruşturma doğrultusunda gözaltına alınan iş adamı, emniyet mensubu ve gazetecinin de arasında bulunduğu 42 şüphelinin savcılıktaki sorgusu tamamlandı.

Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Özdağ ve Özcan'ın da arasında yer aldığı 22 zanlı tutuklandı, diğer 20 şüpheli ise 10'u adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartıyla olmak üzere serbest bırakıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...