Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Temmuz 2015 19:45

Köşk'te güvenlik toplantısı devam ediyor

Güvenlik Zirvesi, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştiriliyor.

Köşk'te güvenlik toplantısı devam ediyor
davutoğlu,

Güvenlik Toplantısı, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Çankaya Köşkü'nde gerçekleştiriliyor. Saat 18.42'de başlayan toplantıda, Türkiye'nin ulusal güvenliğini, güvenlik güçlerini hedef alan, sivil vatandaşlarının huzur ve emniyetini tehdit eden DAEŞ, PKK ve DHKP-C terör örgütlerine yönelik yurtiçi ve yurtdışı operasyonlar, kamu düzeni ve ulusal güvenliğin muhafazası için alınacak tedbirler ile sınır güvenliği konusunun detaylı bir şekilde ele alınması bekleniyor.

Toplantıya, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Yalçın Akdoğan ve Numan Kurtulmuş, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Adalet Bakanı Kenan İpek, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Jandarma Genel Komutanı Orgenaral Abdullah Atay, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu, Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ümit Yalçın, Başbakanlık Dışişleri Başdanışmanı Kemal Ökem ile Başbakanlık Başmüşaviri Hatem Ete ile Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muhammed Dervişoğlu katılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...