Tgrt Haber
06 Şubat 2016 09:23

Küçükçekmece'de feci kaza, 3 yaralı

Küçükçekmece'de seyir halindeki bir araç, D-100 Karayolu'nda park halindeki bir TIR'a arkadan çarptı. Kazada araçta bulunan 3 kişi yaralandı.

Küçükçekmece'de feci kaza, 3 yaralı
küçükçekmece, kaza,

Kaza, D-100 Karayolu Küçükçekmece Beşyol mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Onur Gülhan 2 arkadaşıyla birlikte gece saat 01:30 sıralarında Avcılar istikametine giderken 34 TJ 093 plakalı aracıyla, yol kenarında park halindeki 81 BD 824 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kaza sonrası araç yarısına kadar TIR dorsesinin altına girdi. Otomobilde bulunan sürücü Onur Gülhan ve Batuhan Arslan araçta sıkıştı. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen itfaiye polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yolu tek şeritten verirken, itfaiye ekipleri de iki arkadaşı sıkıştığı yerden çıkararak hazır bekleyen sağlık ekiplerine teslim etti. Aracın arkasında oturan ve ismi belirlenemeyen 1 kişi ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Ağır yaralılardan sürücü Onur Gülhan, İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, Batuhan Arslan ve hafif yaralı diğer kişi ise Bakırköy Dr.Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrası ağır yaralanan Batuhan Arslan'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kaza dolayısıyla kısmen trafiğe kapanan yol, kaza yapan otomobilin yoldan kaldırılmasıyla tamamen açıldı. Kaza sonrası park halinde bulunan TIR'ın sürücüsünün aracında olmadığını tespit edilirken, kazayla ilgili soruşturma başlattıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...