Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Aralık 2017 11:09

Küçükçekmece'deki çatışmayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı

Sefaköy'de şehir eşkiyaları çatıştı. Halı sahadan dönen 16 yaşındaki Emircan Açıkgöz arada kalıp kurşunların hedefi oldu. Sıkılan 78 kurşunun 8'inin talihsiz gence isabet ettiği belirlendi. Çatışmanın çıktığı sokakta, evler, işyerleri, araçlar delik deşik. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

Küçükçekmece'deki çatışmayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı
çatışma,,küçükçekmece,

Küçükçekmece İnönü Mahallesi Alageyik Caddesi ve çevre sokaklarda dün gece saat 23.00 sıralarında iki grup arasında  uzun namlulu silahların da kullanıldığı çatışma çıktı. Halı saha maçından dönen 16 yaşındaki  Emircan Açıkgöz  çatışmanın arasında kaldı ve hayatını kaybetti.

78 KURŞUN SIKTILAR 

Hayatını kaybeden Emircan Açıkgöz'ün bir yakını, "Halı saha maçından sonra çiğ köfte yemeye gidiyormuş. Arada kalıyor. 78 tane kurşun sıkılmış. Dünya savaşı mı bu? Suçu yokken arada ölüyor. Kim verecek bunun  hesabını? Söylenecek bir söz yok. Başkasının çocuğu ölmesin. 8 tane kurşunla ölüyor"diye konuştu. 

HER YER DELİK DEŞİK...

Çatışma esnasında birçok araç, ev ve iş yeri zarar gördü. Şüphelilerden biri olay yerinde aracını bırakarak uzaklaşırken diğer bir şüpheli ise kullandığı tabancayı yere atıp hızla uzaklaştı. 

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI 

Çatışmayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.Çatışmanın iki grup arasında, "rant" kavgasından dolayı çıktığı öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...