Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 May 2016 13:33

Kuşlar trafoyu patlattı, mahalle elektriksiz kaldı

İzmir'in Torbalı ilçesinde, trafoya giren kuşların neden olduğu düşünülen patlama büyük paniğe neden olurken, yaşanan olay nedeniyle bir mahalle 9 saat boyunca elektriksiz kaldı.

Kuşlar trafoyu patlattı, mahalle elektriksiz kaldı
İzmir, Torbalı, kuş

Edinilen bilgiye göre, Torbalı ilçesi Karakızlar Mahallesi'ndeki bir trafoda akşam saatlerinde patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte mahallenin elektrikleri kesildi. Patlama, trafoda herhangi bir yangına neden olmazken, vatandaşlar paniğe kapıldı. 
Olay yerine gelen elektrik arıza uzmanları trafo içerisinde kuşların olduğunu ve patlamanın kısa devre nedeniyle meydana geldiğini tespit etti. Trafo içindeki kuşlar patlama sırasında telef olurken, görevliler saatlerce arızayı gidermek için uğraştı.

MAHALLE 9 SAAT ELEKTRİKSİZ KALDI
Görevliler, tam 9 saatlik bir çalışmayla arızayı gidererek mahalleye enerji verdi. Trafonun onarılması ve patlamada herhangi bir can kaybı yaşanmaması ise herkese rahat bir nefes aldırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...