Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ağustos 2016 17:30

Lice'de şehit sayısı 5'e yükseldi

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde, operasyon yapan askerlere yönelik saldırıda, yaralanan askerlerden biri daha oldu. Saldırıda şehit olan asker sayısı 5'e yükselirken helikopter destekli operasyonun sürdüğü bölgede, 1 terörist etkisiz hale getirildi.

Lice'de şehit sayısı 5'e yükseldi
lice, şehit,

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde, operasyon yapan askerlere yönelik saldırıda, yaralanan askerlerden biri daha oldu. Saldırıda şehit olan asker sayısı 5'e yükselirken helikopter destekli operasyonun sürdüğü bölgede, 1 terörist etkisiz hale getirildi. Lice ilçesi kırsalında bulunan Gömtepe mevkiinde, teröristler tarafından operasyona çıkan askerlere uzun namlulu silah ve roketatarla saldırı düzenlenmesi sonucu, 4 asker şehit olmuş, 6 asker de yaralanmıştı. Yaralılar, helikopterlerle getirildikleri Diyarbakır Asker Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Yaralılardan, durumu ağır olan bir uzman çavuş daha şehit oldu. İlçedeki saldırıda şehit sayısı 5'e yükseldi. Öte yandan, saldırının ardından bölgede başlatılan helikopter destekli operasyon sürüyor. Güvenlik güçlerinin teröristlerle yakın temas sağladığı operasyonda, 1 PKK'lı öldürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...