Tgrt Haber
23 Ocak 2018 12:34

Lider, huzurlu ve kararlı

Süper Lig'in ilk yarısını lider kapatan ve sezonun 2'nci yarısına da Bursaspor deplasmanından aldığı 3-0'lık bir skorla başlayarak şampiyonluk iddiasını net bir şeklide ortaya koyan Medipol Başakşehir, transferde de istediğini elde etti.

Lider, huzurlu ve kararlı
başakşehir,

Geçen sezon Süper Lig'in devre arasına lider girmesine rağmen lig sonunda şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptıran M.Başakşehir, seznonun ilk yarısında Fenerbahçe ve Galatasaray'ı mağlup ederek, Beşiktaş ile de berabere kalarak liderliğini perçinledi.

Devre arasında Süper Lig'i çok iyi tanıyan iki önemli transferle kadrosunu güçlendiren Medipol Başakşehir'de tüm gidişat yolunda görünüyor. İspanya'da futbol oynadığı dönemde UEFA Avrupa Ligi, Avrupa Süper Kupası, İspanya Süper Kupası, 3 İspanya Kral Kupası ve 2 de La Liga şampiyonluğu yaşayan Arda Turan'ı 6 yıl sonra Türkiye'ye getiren Başakşehir, transfer sezonunun en çok konuşulan transferine de imza attı. Ayrıca forvet bölgesinde bol alternatifi olmasına rağmen Süper Lig'de 64 maçta 22 golü bulunan eski Atiker Konyasporlu Riad Bajic'i de bu sezon başında transfer olduğu İtalyan ekibi Udinese'den kiralık olarak kadrosuna katan turuncu-lacivertliler, transferi de mutlu bir şekilde kapatarak şampiyonluk hedefine odaklandılar. 

 Medipol Başakşehir, bu sezon oynadığı 18 karşılaşmadan 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Deplasmanda en çok puan toplayan ekip ayrıca ligin Beşiktaş'tan sonra en az gol yiyen takımı oldu. Başakşehir, sezonun 2'nci yarısında Fenerbahçe ve Beşiktaş ile evinde, Galatasaray ve Trabzonspor ile de deplasmanda karşılaşacak
 Ayrıca bu sezon Barcelona forması ile hiç bir resmi karşılaşmada görev almayan ve bu nedenle performansı soru işareti olan Arda Turan'ın Medipol Başakşehir forması ile çıktığı ilk karşılaşmada Bursaspor'a gol atması büyük sevinç oluşturdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...