Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Nisan 2015 23:24

Liseli Esra son yolculuğuna telli duvaklı uğurlandı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde balkondan düşerek hayatını 15 yaşındaki lise öğrencisi Esra Karuç, son yolculuğuna telli duvağı ile uğurlandı.

Liseli Esra son yolculuğuna telli duvaklı uğurlandı
esra, liseli esra,

Lise öğrencisi Ayşe Karuç için Salihli Mahallesi Irmakyanı Camisi'nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazede acılı baba Muhammet Karuç, güçlüklü ayakta durabildi. Cenazeye, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, öğretmenleri, arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazı sonrası açıklamalarda bulunan Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, "Milli eğitim camiası olarak acımız büyük. Esra kızımız Fatsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisiydi. Elim bir kaza sonucu kendisini ömrünün baharında kaybettik. Ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerinin başı sağ olsun" dedi.

Fatih Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Fatsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Esra Karuç (15), 5. kattaki evlerinin balkondan dengesini kaybederek düşmüş, kaldırıldığı Fatsa Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...