Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 May 2015 12:28

Liseli kızlar heyecan olsun diye yapmışlar

ADANA’da lise 2’inci sınıf öğrencisi kız arkadaşlar 15 yaşındaki G.N.A. ile N.E., okuldan kaçıp mağazalardan hırsızlık yaptı. Okul çantalarına 3 ayrı mağazadan çaldıkları 16 değişik ürünü dolduran genç kızlar polise yakalandı.

Liseli kızlar heyecan olsun diye yapmışlar
Adana,eğitim, liseli kızlar, hırsızlık,

Merkez Seyhan İlçesi’nde bir lisede eğitim gören G.N.A. ile N.A., okuldan kaçıp Çakmak Caddesi’ne giderek mağazaları gezmeye başladı. Kızların hareketlerinden ve mağazalara girip çıkmasından şüphelenen Güven Timleri onları takibe aldı. Girdikleri 3 ayrı mağazadan tişört, parfüm ve takı çalan kız öğrenciler, sivil ekiplerce durduruldu. Kızların çantasını kontrol eden polisler, değişik mağazaların barkot ve fiyat etiketlerini taşıyan 16 farklı ürün buldu.
Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen G.N.A. ile N.E., hırsızlığı ’heyecan olsun’ diye yaptıklarını söyledi. Kızlar ifadelerinin serbest bırakılıp ailelerine teslim edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...