Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Temmuz 2018 18:29

Lüks villaya gelen kurye içeride yapılanları görünce...

İstanbul Beykoz'da lüks bir villaya baskın düzenleyen polis, uyuşturucu serasıyla karşılaştı. Operasyoda yarım kilo skunk ele geçirilirken, villayı kiralayıp 15 gün dışarı çıkmayan uyuşturucu yetiştiricisini, dışarıdan yemek siparişi verdiği bir şirketin dikkatini çeken kuryenin ihbarının ele verdiği öğrenildi.

Lüks villaya gelen kurye içeride yapılanları görünce...
istanbul,narkotik,egm

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri Beykoz'da lüks bir villada uyuşturucu yetiştirildiği ihbarını alınca harekete geçti. Yapılan takiplerde evdeki Fırat E.'nin 15 gün boyunca dışarıya çıkmadağı belirlendi. Yemekleri de dışarıdan sipariş veren şüphelinin evini izlemeye alan polis, uyuşturucu yetiştirildiğini tespit edip adrese operasyon düzenledi. 

Koçbaşı ile kapısı kırılarak girilen lüks villada arama yapan ekipler, seraya dönüştürülen ve Hint keneviri yetiştirilen bir bölümle karşılaştı. Özel ışık, ısı ve hava düzenlemesi yapılarak seraya dönüştürülen bölümde Skunk yetiştirildiği belirlendi. 

Esrardan 10 kat daha etkili ve zararlı olan skunkun esrarın hibrit tohumlarıyla üretildiği daha çok Arnavutluk'ta yetiştirilen uyuşturucuyla ilgili olarak Türkiye de ilk kez yetiştirilmeye karşılaşıldığı ifade edildi.

Gözaltına alınan Fırat E.,  Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Fırat E.'nin villayı uyuşturucu yetiştirmek için kiraladığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...