Tgrt Haber
17 May 2015 19:03

Lütfiye Selva Çam Karapürçek'te seçim ofisi açtı

AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili adayı Lütfiye Selva Çam, Karapürçek'te seçim ofisi açtı.

Lütfiye Selva Çam Karapürçek'te seçim ofisi açtı
lütfiye selva,

AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili adayı Lütfiye SelvaÇam, Karapürçek'te seçim ofisi açtı. Açılışa AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, AK Parti'nin Genel Merkez, MKYK ve ilçe yöneticileri ile Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ ve Pursaklar ilçe başkanları, sanatçı Arslanbek Sultanbekov ve partililer katıldı.

Seçim merkezi açılışında konuşan Çam, teşkilata teşekkür ederek halkı selamladı. "Türkiye'nin başkenti Ankara, Ankara'nın başkenti Altındağ" diyen Çam, ev ev gezerek seçim çalışması yürüttüklerini ve AK Parti'nin 2002'den beri yaptıklarını vatandaşlara tek tek anlattıklarını kaydetti.

Ankara'nın da 2002'den beri hızla geliştiğini aktaran Çam, başkent ekonomisinin geldiği yere dikkati çekti.

AK Parti Genel Sekreteri İpek ise muhalefetin seçim beyannamesini eleştirerek, buradaki vaatlerin 17'sinin zaten AK Parti hükümeti  tarafından yapıldığını belirtti.

Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi hakkındaki idam kararına tepki gösteren İpek, bu konuda Türkiye'de yayın yapan bazı kurumların haberlerini kınadığını söyledi.

AK Parti hükümeti döneminde inanç özgürlüğü alanında gelinen noktaya değinen İpek, başörtülü olarak Meclis'e girecek milletvekili adaylarını örnek  gösterdi.

Konuşmaların ardından seçim bürosu açıldı.

Açılış töreni, Arslanbek Sultanbekov'un konseriyle sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...