Tgrt Haber
27 Ağustos 2016 23:55

Maçka'da operasyon sürüyor

Trabzon'un Maçka ilçesinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında dün çıkan çatışmanın ardından bölgede başlatılan operasyon sürüyor.

Maçka'da operasyon sürüyor
maçka, operasyon,

Alınan bilgiye göre, olayın ardından güvenlik güçleri sabah saatlerinden itibaren ormanlık alana kaçtığı tahmin edilen PKK'lı teröristlerin bulunması için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı. Asker, polis ve özel harekat ekipleri, ilçeye bağlı Çoşandere mevkisinde özellikle teröristlerin kaçış güzergahında arama faaliyetlerini yoğunlaştırdı. Aramalar sırasında olumsuz hava şartları nedeniyle dronlar uçurulamazken, kobra tipi araçlardan aktif şekilde yararlanılıyor. Güvenlik güçleri, teröristlerin kaçtığı düşünülen ormanlık alanlardan ana yollara inen noktalarda da güvenlik tedbirlerini artırdı. Çatışmanın olduğu bölgeden itibaren Maçka'ya 6 kilometre kalana kadar trafiğe kapanan yol, tekrar ulaşıma açıldı.

Öte yandan olayda yaralanan ve Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde tedavi altına alınan özel harekat polisi Aydın Aksoy'un da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Trabzon'un Maçka ilçesi Çoşandere mevkinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çatışma çıkmış, çatışmada bir özel harekat polisi yaralanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...