Tgrt Haber
02 Ocak 2018 19:41

Maltepe'de korkunç olay! Binada 2’si çocuk 3 kişinin cesedi bulundu

Maltepe Fındıklı Mahallesi Zambak Sokak içerisinde bulunan 5 katlı binanın zemin katındaki dairede 2’si çocuk 3 kişinin cesedi bulundu. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayla ilgili polis ekiplerinin çalışması sürüyor.

Maltepe'de korkunç olay! Binada 2’si çocuk 3 kişinin cesedi bulundu
maltepe,cesed

Maltepe Fındıklı Mahallesi Zambak Sokak içerisinde bulunan 5 katlı binanın zemin katındaki dairede 2'si çocuk 3 kişinin cesedi bulundu. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayla ilgili polis ekiplerinin çalışması sürüyor.

Maltepe Fındıklı Mahallesi'nde cinnet getiren babanın, 2-4 yaşlarında 2 kız çocuğuna pompalı tüfekle ateş ederek öldürdüğü, ardından aynı tüfekle intihar ettiği öğrenildi. Olayı duyan anne evin önünde sinir krizleri geçirdi. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Maltepe’de cinnet getiren bir babanın pompalı tüfekle iki kızını vurduktan sonra intihar ettiği olayın detayları ortaya çıktı. Eşiyle boşanma aşamasında olan Ali Y.’nin polis nezaretinde haftada bir kez çocuklarını aldığı ve eşiyle telefonda tartıştıktan sonra kızlarını vurup intihar ettiği öğrenildi.

 
Maltepe Fındıklı Mahallesi Zambak Sokak içerisinde bulunan 5 katlı bir binanın zemin katındaki dairede yaşayan Ali Y., yanında bulunan kızları Elif Mina (4) ve Miray Hira’yı (2) pompalı tüfekle vurarak intihar etmişti. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından baba ve kızlarının cenazeleri Adli Tıp Kurumuna getirildi.


Edinilen bilgiye göre, Dilek Y. kızlarını alarak 3 aydır boşanma davası süren eşi Ali Y. ile ayrı yaşamaya başladı. Dava sürecinde Ali Y.’nin haftada bir gün polis nezaretinde çocuklarıyla birlikte evde vakit geçirmesine izin verildiği öğrenildi. Anne Dilek Y. çocuklarını alarak polis nezaretinde Ali Y.’nin evine gelip çocuklarını teslim etti. Akşam saatlerinde baba Ali Y. alkol aldıktan sonra eşi Dilek Y.’yi arayarak telefonda kavga etti. Kavga sonrasında cinnet getiren Ali Y. pompalı tüfekle önce kızlarını vurdu ardından da intihar etti.


Olayla alakalı Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...