Tgrt Haber
30 Mart 2017 15:07

Mardin Nusaybin'de patlama: 2 kardeş ağır yaralandı | Sondakika Haberleri

MARDİN'in Nusaybin ilçesi Abdulkadir Paşa Mahallesinde yerde buldukları cismi kurcalayan yaşları 3 ve 5 olan 2 kardeş ağır yaralandı. Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılan iki kardeş yapılan ilk müdahalenin ardından Mardin Devlet Hastanesine sevk edildi.

Mardin Nusaybin'de patlama: 2 kardeş ağır yaralandı | Sondakika Haberleri
nusaybin, patlama,

Mardin'in Nusaybin ilçesinde çocukların oynadığı cismin patlaması sonucu 2 çocuk ağır yaralandı. Edinen bilgilere göre, olay Nusaybin Abdulkadir Paşa Mahallesi Umut Sokakta yaşandı. Sokakta oynayan H.G. (3) ve F.G. (5) adlı kardeşlerin buldukları bir cisimle oynaması sonucu patlama meydana geldi. Patlamada ağır yaralanan 2 çocuk ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahaleden sonra ambulanslarla Mardin Devlet Hastanesine sevk edilen kardeşlerin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...