Tgrt Haber
06 May 2016 16:54

Mazgirt'te sokağı çıkma yasağı kaldırıldı

Valilikten yapılan açıklamada, ilçede bazı mahalle ve köylerde uygulanan sokağa çıkma yasağının bugün saat 14.00 itibarıyla kaldırıldığı bildirildi.

Mazgirt'te sokağı çıkma yasağı kaldırıldı
yasak,

Tunceli'nin Mazgirt ilçesinde bazı köy ve mahallelerde  dün ikinci bir emre kadar ilan edilen sokağa çıkma yasağının kaldırıldığı  duyuruldu. 
 Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
 "5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu'nun ilgili hükümleri gereğince Tunceli  Mazgirt ilçesi Alhan, Cefan, Konacık, Seyitler, Babil, Aktarla, Koyunuşağı,  Dayılar, İbimahmut, Dervişler, Akpınar, Geçitveren, Sarıkoç, Yeldeğen, Güleç köy  ve mahallelerinde sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla 05 Mayıs günü saat  14.00'ten itibaren ikinci bir duyuruya kadar belirten köy ve mahalle/beldeler ve  sokaklarda ilan edilen sokağa çıkma yasağı bugün 14.00'ten itibaren  kaldırılmıştır."
 Açıklamada, "Vatandaşlarımıza kendi can ve mal güvenliği için alınan  bu tedbire sağduyu ile riayet etmeleri nedeniyle teşekkür ediyoruz" dendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...