Tgrt Haber
01 Ekim 2015 14:51

Melih Gökçek Ahmet Hakan’a yapılan saldırıyı kınadı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan’ın, İstanbul’daki evinin önünde saldırıya uğramasını kınayarak, 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu.

Melih Gökçek Ahmet Hakan’a yapılan saldırıyı kınadı
ahmey hakan, Melih Gökçek

Başkan Gökçek, Ahmet Hakan’ın twitter hesabına da gönderdiği direkt mesajda (DM) olayı kınadığını belirterek, şu twiti attı: “Ahmet Hakan’a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum... Şiddet hiçbir şekilde meşru gösterilemez... Geçmiş olsun Ahmet...”
Başkan Gökçek, daha sonra “geçmiş olsun” dileğiyle ilgili kendisine ağır eleştiride bulunanlara da tepki göstererek, şu twitleri paylaştı:
“Bu ülkede ne şerefsiz insanlar var. Ahmet’e saldırıyı kınarsın, ona bile ‘samimi değilsin’ diye yorum yaparlar. Kınamasan, yine yorum yapıp kınarlar… Dedim ya şerefsizlik parayla değil... Lütfen bu sözlerimi, samimi olmayanlar üzerine alsın...” 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...