Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Nisan 2017 11:02

Merkel'den 'Türkiye' açıklaması

Almanya Başbakanı Merkel Türkiye- AB ilişkilerine dair açıklamalar yaptı. Almanya'daki Federal Parlamento'da konuşan Merkel Türkiye'nin Almanya ve AB ilişkilerine dair açıklamalarda bulundu.

Merkel'den 'Türkiye' açıklaması
merkel,

"Son haftalardaki gelişmeler Almanya ve AB'nin Türkiye ile ilişkileri üzerinde ağır bir etki oluşturdu" diyen Merkel, "AB, Türkiye'nin AGİT raporuna ne tepki verdiğini yakından izleyecek. Türkiye bu rapora ve eleştirel gözlemlere cevap vermeli" ifadelerini kullandı.

'29 NİSAN'DA TÜRKİYE'Yİ KONUŞACAĞIZ'

Almanya Başbakanı Angela Merkel, "Türkiye, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi'nin (AKPM) değerlendirmesini göz önünde bulundurmalı" dedi. Merkel, "AB ülkeleri 29 Nisan'daki zirvede Türkiye'yi görüşecek" diye konuştu. Brüksel'de cumartesi günü yapılacak AB ülkeleri liderleri zirvesinde Merkel'in Türkiye tavrı önemli rol oynayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...