Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Nisan 2018 09:31

Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Bugün hava nasıl olacak?

Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporuna göre, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da etkili olan sis ve pus şehre geri dönüyor. Hafta sonu ise İstanbul ve çevresinde sıcaklıkların artması, güneşin yüzünü göstermesi bekleniyor.

Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Bugün hava nasıl olacak?
meteoorloji,istanbul,sisli hava,hava durumu,son dakika hava durumu haberleri

Merka ediliyor Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den gelen son verilere göre; Ülkemiz genelinde yağış bekleniyor. Bütün bölgelerin az bulutlu ve açık, öğleden sonra Marmara'nın güneydoğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Eskişehir, Kütahya ve Çankırı çevrelerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın kuzey ve doğusu ile Batı Karadeniz kıyılarında yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.


HAVA SICAKLIĞI: İç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'de 1 ila 3 derece azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı, kuzey kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...