Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Mart 2018 06:48

MHP’nin 12. Olağan Büyük Kurultayı başladı

MHP'nin 12. Olağan Büyük Kurultayı'na katılacak davetliler Ankara Spor Salonu'na gelmeye başladı. Davetlilerin katılımıyla MHP’nin 12. Olağan Büyük Kurultayı başladı.

MHP’nin 12. Olağan Büyük Kurultayı başladı
mhp

"Milli Duruş, Şühedaya Vefa Millete Beka" temasıyla düzenlenen  kurultayı izlemek için gelenler, yoğun güvenlik önlemleri altında salona alındı. Salon dışında atlı polisler de güvenlik önlemlerine eşlik etti.

Kurultayın gerçekleştirileceği salona, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile  MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in fotoğrafları asıldı.
 
Balonlarla süslenen salonda, Türk bayraklarının yanı sıra "Yüreğin,  vatan olsun", "Vatanımız, var olsun", "MHP'nin sevdası, milletin bekası",  "Milliyetçi Hareket, beka için var elbet", "Vefası olmayanın, bekası olmaz",  "Milli duruş, şühedaya vefa, millete beka" pankartları asıldı.
 
Salonda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin fotoğrafçısı Ayhan  Günaydın'ın yazdığı "2023 Marşı" ile "Milli Duruş" ve "Lider Devlet Bahçeli" adlı  parti müzikleri çalıyor.
 
Tek liste ile gidilmesi planlanıyor
 
Bahçeli'nin tek aday olacağı kurultayda, MHP'yi 2019 seçimlerine  taşıyacak yönetim kadroları şekillenecek.
 
Bin 207 delegenin oy kullanması beklenen kurultayda, önce Genel Başkan  ardından Merkez Yönetim Kurulu üyeleri seçilecek. Kurultaya, tek listeyle  gidilmesi planlanıyor.
 
Seçimlere, AK Parti ile yapılacak "Cumhur İttifakı" adı altında girme  kararı alan Bahçeli'nin, partisinin hem MYK'de hem de Başkanlık Divanında yeni  isimlere yer vermesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...