Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Eylül 2015 17:30

Milli Güvenlik Kurulu yarın toplanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak olağan toplantıda, iç ve dış gelişmeler ele alınacak.

Milli Güvenlik Kurulu yarın toplanacak.
mgk,cumhurbaşkanı erdoğan,toplantı,

Daha önceki toplantılarda, Kara Kuvvetleri Komutanı olarak yer alan Orgeneral Hulusi Akar, ilk kez Genelkurmay Başkanı koltuğunda oturacak. Başbakan Yardımcıları Cevdet Yılmaz ve Tuğrul Türkeş, İçişleri Bakanı Selami Altınok ve Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu ilk kez üye olarak toplantıya iştirak edecek.  
Milli Savunma Bakanlığı görevini, 2002'den 2011'e kadar yürüten ve 3 Temmuz 2015'te aynı göreve getirilen Vecdi Gönül, ilk kez Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki bir MGK toplantısında yer alacak. Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi de ilk kez MGK toplantısında bulunacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...