Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 May 2015 15:07

Minibüs yolda yürüyen yayalara çarptı, 3 yaralı

Beşiktaş'ta bir minibüs, kaldırıma park eden otomobil nedeniyle yolda yürümek zorunda kalan yayalara çarptı. 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Minibüs yolda yürüyen yayalara çarptı, 3 yaralı
çarpma, minibüs, yayalar

Edinilen bilgilere göre kaza, saat 10.30 sıralarında Beşiktaş Palanga Caddesi'nde meydana geldi. Yokuş aşağı inen 34 HS 2305 plakalı minibüs, kaldırıma park eden bir otomobil nedeniyle yolda yürümeye çalışan 3 yayaya çarptı. Kanlar içerisinde yerde kalan yayalara ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık görevlileri yaptı. Kazada ağır yaralanan Arif Doldu Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Türkan Öztürk Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, hafif yaralı Fatma Türkan da Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. İsminin Mehmet olduğu öğrenilen minibüs şoförü ise olay sonrası polis tarafından gözaltına alındı.
Çevredeki vatandaşları dehşete düşüren kaza, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde caddede yürüyen 3 kişi, park eden otomobil yüzünden yola doğru çıkıyor. Bu sırada yokuş aşağı inen minibüs yayalara çarpıyor. Olay sonrası minibüsten inen şoför, yaralılara yardım etmeye çalışıyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...