Tgrt Haber
18 Ağustos 2018 14:47

Motosikletle uçuruma yuvarlanan çift feci şekilde can verdi

Antalya'nın Alanya ilçesinde kontrolden çıkan bir motosikletle yaklaşık 200 metrelik uçuruma yuvarlanan Ali Yaman (56) ile eşi Kadın Yaman (58) yaşamını yitirdi.

Motosikletle uçuruma yuvarlanan çift feci şekilde can verdi
antalya,,haberler,,kaza

Kaza, gece Alanya'nın kırsalındaki Taşatan yolunda meydana geldi. Değirmendere Mahallesi'nden Alanya'ya giden Ali Yaman'ın kullandığı 07 HSE 33 plakalı motosiklet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle yaklaşık 200 metreden yuvarlandı. Kazada Ali Yaman ile arkasında yolcu olarak bulunan eşi Kadın Yaman ağır yaralandı. Kazayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri uçurumdaki Yaman çiftinin yaşamını yitirdiğini belirledi. Bölgenin sarp kayalık ve orman olması nedeniyle çiftin cenazeleri sedyelere konularak jandarmanın da yardımıyla bulundukları yerden çıkarıldı. Cenazeler daha sonra morga konuldu. Jandarma olayı araştırırken, Ali ve Kadın Yaman çiftinin kaza sırasında başlarında kask olup olmadığı ise öğrenilemedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...