Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Temmuz 2017 02:39

Muğla depreminin ardından önemli uyarı: İşte son depremler

Depremin ardından bir televizyon kanalında canlı yayına katılan İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Okan Tüysüz önemli uyarılarda bulundu. 6.3 şiddetindeki depremin ardından 3 tane 4 üzeri deprem kaydedilirken en büyüğü 4.6 olarak açıklandı.

Muğla depreminin ardından önemli uyarı: İşte son depremler
muğla,,deprem,,uyaarı,

İTÜ Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü ve Maden Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Okan Tüysüz artçıların sürdüğünü belirterek vatandaşlara hasarlı binalara girmemeleri uyarısında bulundu.

ARTÇILAR SÜRÜYOR

6.3 şiddetindeki depremin ardından artçılar da sürüyor. 01.37 ve 01.52 ve 02.00'de 3 ayrı deprem daha meydana geldi. 4.3, 4.6 ve 4.1 şiddetindeki depremler yeniden paniğe sebep oldu.

BODRUM BELEDİYE BAŞKANI: ÇOK ŞİDDETLİ SARSILDIK

Muğla açıklarında meydana gelen depremin en çok hissedildiği bölgelerden biri olan Bodrum'un Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, çok şiddetli bir sarsıntı meydana geldiğini belirterek, "Şu ana kadar bize gelen herhangi bir kötü durum yok. İnşallah da olmaz. Şu an bilgileri topluyoruz" dedi.

SON DEPREMLER

Türkiye'de yaşanan depremlerin nerede ve ve kaç şiddetinde gerçekleştiğini aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

İşte Türkiye'de dakika dakika kaydedilen son depremler TIKLAYINIZ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...