Tgrt Haber
08 Aralık 2016 17:47

Necip Fazıl Ödülleri sahiplerini bulacak

Eserleri ve fikirleriyle nesillere öncülük eden Üstad Necip Fazıl'ın kültürel ve manevi mirasını yaşatmak için Necip Fazıl ödülleri dağıtılacak.

Necip Fazıl Ödülleri sahiplerini bulacak
necip fazıl kısakürek,

Star Gazetesi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın işbirliğiyle verilen Necip Fazıl Ödülleri, sahiplerini buluyor. Ödül töreni 10 Aralık'ta sahiplerini bulacak. eserleri ve fikirleriyle nesillere öncülük eden üstad Necip Fazıl'ın kültürel ve manevi mirasını yaşatmak için Necip Fazıl Ödülleri dağıtılacak. Ödül töreni 10 Aralık'ta sahiplerini bulacak. Star Gazetesi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın işbirliğiyle verilen Necip Fazıl Ödülleri, sahiplerini buluyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DA KATILIYOR

Kültür sanat camiasının en prestijli ödül töreni olmaya aday Necip Fazıl Ödülleri'nin bu yıl üçüncüsü dağıtılacak. Fikir sanat dünyamıza özgün eserleriyle katkı sağlayan yapıtların sahipleri ödüllendirilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek olan ödül töreni, 10 Aralık Cumartesi akşamı saat 19'da Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak. Edebiyat, kültür- sanat, medya, iş ve akademi dünyası, sivil toplum kuruluşları ve devlet protokolünden isimlerinde katılacağı ödül töreni, halka açık olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...