Tgrt Haber
28 Nisan 2015 01:57

Nişantaşı’nda korkutan silah sesleri

Şişli Nişantaşı'nda geçtiğimiz 24 Aralık tarihinde Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin ile korumasının öldürülmesi ve 1 kişinin de ağır yaralandığı olayının yaşandığı caddede akşam saatlerinde silah sesleri duyuldu.

Nişantaşı’nda korkutan silah sesleri
havaya silah atışı, nişantası,

Şişli Nişantaşı Valikonağı Caddesi’nde 24 Aralık 2014'te tarihinde Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin ile şoförü Ferdi Topal'ın öldürülmüş, 1 kişi de ağır yaralanmıştı. Olayın ardından dün akşam 23.00 sıralarında olayın yaşandığı yerin yaklaşık 50 metre aşağısında silah sesleri yükseldi. Siyah bir lüks otomobilin içerisinden havaya ardı ardına silahla açılan ateş nedeniyle çevrede panik yaşandı. Olayın ardından lüks otomobilin içerisindeki şahıs veya şahıslarla birlikte olay yerinden hızla uzaklaştığı öğrenildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, olayın yaşandığı yere güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Ardından şerit çekilen alanda inceleme yapan polis ekipleri, çok sayıda boş kovan tespit etti.

"ÇOK SAYIDA SİLAH SESİ DUYDUK"

Sesleri duyan bir vatandaş, “Ses geldi. Kim sıktıysa havaya sıkmış, çok sayıda silah sesi duyduk. Kimin yaptığını görmedik" derken, bir diğer vatandaş ise, “Yukarıdayken, arkadaşla balon patlatıyor sandık. 5-6 kez bir ses geldi. Bir şey görmedik sadece silah seslerini duyduk" ifadelerini kullandı.

Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturması sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...