Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 May 2015 10:16

Öğrencileri taşıyan midibüs kaza yaptı, 1 ölü, 28 yaralı

Sivas’tan 19 Mayıs gezisi için Ürgüp’e giden dershane öğrencileri ve öğretmenlerinin bulunduğu midibüsün kaza yapması sonucu bir öğretmen hayatını kaybederken, sürücü ile birlikte 28 kişi yaralandı.

Öğrencileri taşıyan midibüs kaza yaptı, 1 ölü, 28 yaralı
Midibüs, öğrenci, kaza, Sivas,Kayseri

Edinilen bilgiye göre, Sivas’tan Ürgüp’e 19 Mayıs gezisi için yola çıkan 28 yaşındaki A.Ç.’nin kullandığı 58 EU 500 plakalı midibüsün Sarıoğlan ilçesi Sultanhanı mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybederek önce elektrik direğine ardından da bir eve çarparak durabildiği öğrenildi.
Meydana gelen kazada 25 yaşındaki dershane öğretmeni Abdulmenaf Akmancı olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü ile birlikte 28 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine kısa sürede gelen ambulanslarla Kayseri’deki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Midibüsün çarparak durabildiği evin sakinleri, sabah saatlerinde meydana gelen kazada, büyük bir ses olduğunu uyandıklarını söyleyerek, “Sesi duyduktan sonra dışarı çıktık. Çocuklar pencereleri kırarak dışarı çıktılar” diye konuştu.
Kazada yaralanan öğrencilerin isimleri şu şekilde:
Emine Alagöz, Yüksel Furkan Genç, M. Akif Çubuk, H. Furkan İşçi, M. Vefa Kukuş, Mert Eren Korkmaz, Abdülsamet Güzey, S. Berkay Tırpan, Talha Demirci, Murat Cançınar, Volkan Özcan, Ahmet Ayral, Ahmet Arda Şahbaz, Haydar Koç, Eray Utku Satılmış, Atakan Erdoğan, İsmail Gök, Işıkcan Keskin, Oğuzhan Arslan, Asım Emir Mahmutoğlu, Kayra Ağır, Emre çetin, Emrah Savcı, A. Şamil Yıldırım
Yaralanan öğretmenler ise; Mehmet A., Yavuz A., Mehmet A. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...