Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Mart 2018 12:13

Oğuzhan Uğur Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?

Oyuncu, Şarkıcı ve son zamanlarda sosyal medya platformu YouTube'da yayınladığı videolarla fenomen olan Oğuzhan Uğur kimdir? Son zamanların en çok merak edilen ismi haline gelen ünlü YouTuber Oğuzhan Uğur nerelidir, kaç yaşındadır? Merak ettiklerinizi haberimize derledik...

Oğuzhan Uğur Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?
oğuzhan uğur,oğuzhan uğur kimdir,oğuzhan uğur kaç yaşında,oğuzhan uğur nereli,oğuzhan uğur mesleği nedir

İlk olarak Yotube videolarıyla tanınan Oğuzhan Uğur’un hayatına ilişkin detaylar merak ediliyor. Hem müzik hem de sinema da kendisini deneyen Oğuzhan Uğur’un yaşı, eğitimi ve filmleri araştırılıyor. Oyuncu, şarkıcı ve son zamanlarda sosyal medya platformu YouTube'da yayınladığı videolarla fenomen olan Oğuzhan Uğur kimdir? Son zamanların en çok merak edilen ismi haline gelen ünlü YouTuber Oğuzhan Uğur nerelidir, kaç yaşındadır? Merak ettiklerinizi haberimize derledik...

OĞUZHAN UĞUR KİMDİR?

29 Ocak 1984 Ankara'da dünyaya gelen Oğuzhan Uğur oyuncu, şarkıcı ve şimdilerde YouTube'da yayınladığı videolar ile youtuber kimliği ile tanınmaktadır

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf bölümünü mezunu olan Oğuzhan Uğur, okul döneminde sergi, belgesel ve kısa film çalışmaları gerçekleştirmiş ardından Osman Sınav ile çalışmaya başlamıştır.

Okuldan sonra bir dönem Mustafa Şevki Doğan ve Osman Sınav'ın asistanı olarak görev yapmıştır. 

2011 yılında beyaz perdede izleyiciyle buluşan Ağır Abi filminin yönetmenliğini ve senaristliğini yapan Uğur'un pek çok single çalışması bulunmaktadır.

Oğuzhan Uğur Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?

2012 yılında ise Çok Şükür adlı ilk albümünü yayınlamış ve ardından single çalışmaları yapmıştır. Ayrıca Murat Dalkılıç'ın Leyla isimli parçasına çekilen video klibin yönetmenliğini üstlenmiştir. Yine Dalkılıç ile Mağlubiyet adlı parçaya düet yapmıştır.

2015 yılında Pişt, 2016 yılında ise Bizans Oyunları projelerinde rol almıştır.

Bir dönem YouTube'da şeberme adını verdiği skeç videoları çeken Oğuzhan Uğur, şimdilerde Youtube kanalı BaBaLa TV ve Onedio üzerinden video programları sunmaktadır.

Oğuzhan Uğur Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?

SİNGLE ALBÜMLERİ:

Terbiyesizim (2012)

Panpa (2012)

Birinci Vazife (2013)

İstemiyorum (2013)

Sağ Salim (2014)

Bal Prensesi (2014)

Dengi Dengine feat. Ege Çubukçu (2014)

Biyolojik Unsur (2015)

Mağlubiyet (2016)

Madım Mı? (2016)

Kıskanç (2016)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...