Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ekim 2017 12:25

OHAL uzatılıyor

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, süresi 19 Ekim'de bitecek olan OHAL ile ilgili açıklama yaptı. Elitaş, OHAL'in üç ay daha uzatılacağını duyurdu.

OHAL uzatılıyor
ohal,ohal süresi

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, 19 Ekim'de süresi dolacak Olağanüstü Hal (OHAL) ile ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, 16 Ekim Pazartesi günü hem Milli Güvenlik Kurulu (MGK) hem de Bakanlar Kurulunun toplanacağını belirtti.

MGK'dan hükümete dönük OHAL'in uzatılmasına ilişkin bir tavsiyenin gelmesi ve hükümetten de kendilerine OHAL'in uzatılması için bir tezkerenin gönderilmesi halinde konunun önümüzdeki hafta görüşülmesi gerektiğini vurgulayan Elitaş, "Tahmin ediyorum OHAL süresi 19 Ekim tarihinde sona eriyor. Onun için tezkerenin Salı veya Çarşamba günü TBMM'ye gelip görüşme ihtimalinin varlığını belirtmek istiyorum." ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...