Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 May 2015 16:51

Ölüm-kalım anında adres tartışması

Kaldırımda yürürken fenalaşıp düşen adama müdahale için yola çıkan ambulans bir türlü olay yerine ulaşamadı.

Ölüm-kalım anında adres tartışması
ölüm kalım anı adres,tartışma,

Bunun nedeni 51 yaşındaki hastanın başında bekleyen polisle, ambulans görevlileri arasındaki telefon görüşmesinde anlaşıldı. Bu diyaloğa göre ya ambulans görevlileri adresi bulamıyordu ya da onlara yetersiz tarif vermişti.  Sonunda olay yerine sağlık personeli ulaştı. Kalp masajı yapıldı. Ancak kalp krizi geçirdiği anlaşılan hasta hayatını kaybetti.
ANİDEN FENALAŞIP DÜŞTÜ
Kadıköy'de kaldırımda yürürken aniden fenalaşıp düşen 51 yaşındaki Nurettin Sayar hayatını kaybetti. Sayar'ın kalp krizi sonucu öldüğü anlaşıldı. Olay Acıbadem Caddesi'ndeki Güzel Sanatlar Akademisi'nin yakınında meydana geldi. Mobilyacı Nurettin Sayar kaldırımda yürürken onlarca kişinin gözü önünde fenalaşıp düştü. Bu sırada başını da kaldırıma çarpan Nurettin Sayar için acil yardım hattına ve güvenlik birimlerine haber verildi.
AMBULANS ADRESİ BULAMADI
Beklenen ambulans gelmeyince çevredekiler bir kez telefona sarıldı. Evet ambulans gecikmişti ve bu gecikmenin nedeni de yanlış bir adrese yönelmiş olmalarıydı. Olay yerindeki polisle, sağlık ekibi arasındaki telefon görüşmesinde adres tartışması yaşandı. Bu diyaloğa göre ya ambulans görevlileri adresi bulamıyordu ya da onlara yetersiz tarif vermişti. Adres bir kez daha tarif edildi.
SAĞLIK EKİPLERİ MÜDÜHALE ETTİ AMA...
Ambulans olay yerine gelir gelmez sağlık ekipleri yerde yatan hastaya müdahale etti. Yerde, sedyede ve ambulansa konulurken dahi aralıksız kalp masajı yapıldı hastaya ancak bütün çabalara rağmen kurtarılamadı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...