Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Eylül 2016 11:09

Onur Özbizerdik adliyeye sevk edildi

Eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Saçan'ı darbettiği, olay yerine gelen polislere de mukavemette bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, adliyeye sevk edildi.

Onur Özbizerdik adliyeye sevk edildi
Onur Özbizerdik,

Beşiktaş'taki bir eğlence merkezinde eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan'ı darbettiği, olay yerine gelen polislere de mukavemette bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, adliyeye sevk edildi.Özbizerdik'in, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı. Şüpheli, daha sonra Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Özbizerdik, Beşiktaş'taki bir eğlence merkezinde eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan'ı darbettiği, olay yerine gelen polislere de mukavemette bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...