Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Temmuz 2018 11:57

Ordu’da 3 kişi yanarak hayatını kaybetti

Ordu'nun Akkuş ilçesinde ahşap evde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında 3 kişi yanarak hayatını kaybetti.

Ordu’da 3 kişi yanarak hayatını kaybetti
ordu

Akkuş'un Ortabölme Mahallesi'nde Sabri Güneş'in (78) oturduğu ahşap evde, gece saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm evi sardı. Evde bulunan Sabri Güneş, oğlu Hasan Güneş (53) ve gelini Zahide Güneş (49) yangında hayatını kaybetti. İhbar üzerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Yangının çıkış nedeninin belirlenebilmesi için inceleme başlatıldı. Yapılan incelemenin ardından cenazeler morga kaldırılacak.  Jandarma, olayla ilgili inceleme başlattı. 

Ölmeden önce evi tamir edeceklerdi 

Ordu'nun Akkuş ilçesinde bir evde çıkan yangın sonucu baba Sabri Güneş (78), oğlu Hasan Güneş (53) ve gelini Zahide Güneş (59) hayatını kaybederken, ailenin ev tamiri için İstanbul'dan bir hafta önce geldiği öğrenildi.  Evde tek başına yaşayan Sabri Güneş'i her yıl İstanbul'dan ziyaret etmeye gelen oğlu ve gelininin evin çatısını onarıp Akkuş'ta yaşamak istedikleri öğrenildi. 

Yeni alışveriş yapmışlar 
Yangında ölen ailenin evin onarımı için malzeme aldığını söyleyen Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, "Yangında ölen Sabri Güneş isimli vatandaşımız Ortabölme Mahallesi'nde tek başına yaşıyordu. İstanbul'daki çocukları 1 hafta önce gelmişlerdi. Evin elektrik tesisatını yenilemek için dün malzeme almışlardı" dedi. 
Yangında ölenlerden Sabri Güneş'in akrabası Hamdi Çayıroğu ise, "Her sene babalarını görmeye geliyorlardı. Evleri damlıyor diye evinin üstündeki saç malzemesini değiştireceklerdi. Hatta bir gün önce ise yeni aldıkları saç malzemesini evinin yanına koymuşlardı. Çok iyi insanlardı. Kimseye zararları yoktu. Sabri Güneş tek yaşıyor diye oğlu ve gelini evi tamir ettirip Akkuş'ta yaşayacaklardı" diye konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...