Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Temmuz 2015 12:46

Osmaniye'de anlamlı kampanya

Osmaniye Belediyesi’nin ‘Osmaniye İçin Gönüllüyüz, Çünkü Biz Varız’ projesi kapsamında başlatılan ‘Şehrimizi Kirletmiyor, Birlikte Temizliyoruz’ kampanyasına MHP Kadın Kollarından destek geldi.

Osmaniye'de anlamlı kampanya
osmaniye, kampanya,

Kampanya çerçevesinde Osmaniye Belediyesi Temizlik ve Park Bahçeler Müdürlüğü çalışanları ile birlikte gönüllü katılımcılar Karaçay dere yatağı kenarındaki mesire alanlarını temizledi. Temizlik çalışmasına belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri de katıldı.
MHP Kadın Kolları Başkanı Selma Yücel, “MHP’li kadınlar olarak bu tip projelere destek olmaya devam edeceğiz. Bu projeyi başlatan Belediye Başkanımız Kadir Kara Beyi ve mesai arkadaşlarını tebrik ediyorum” dedi.
Çöp toplama çalışmasına katılan Belediye Başkan Vekili Mustafa Uçan, kampanyaya desteklerinden dolayı MHP Kadın Kolları Başkanı Selma Yücel ve kadınlara teşekkür etti.  

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...