Tgrt Haber
04 May 2016 17:30

Otobüste bomba alarmı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bir otobüste bomba ihbarı yapılması üzerine, çantasından kahve yapımında kullanıldığı sanılan el yapımı bir cihaz çıkan Suriye uyruklu kişi sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Otobüste bomba alarmı
bomba alarmı, adıyaman,

Alınan bilgiye göre, Gölbaşı otogarında Antalya-Adıyaman seferini yapan şehirlerarası bir otobüste Suriyeli uyruklu bir yolcunun bagajından düşenel yapımı cihaz ve çivi gören muavin, cihazı bomba düzeneği sanarak polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler, geniş güvenlik önlemleri altında şüphelinin çantasında arama yaptı. Şüphelinin çantasından kahve yapımında kullanıldığı tahmin edilen el yapımı bir cihaz ile bir miktar çivi çıkması üzerine şahıs sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.Suriyeli kişinin işlemlerinin ardından Adıyaman'daki çadır kente gönderileceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...