Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Temmuz 2015 22:01

Özel Kuvvetler Komutanı inceleme yaptığı esnada IŞİD görüldü

Özel Kuvvetler Komutanı Tümgeneral Zekai Aksakallı, beraberindeki askeri heyet Türkiye-Suriye sınırındaki incelemelerine devam ediyor.

Özel Kuvvetler Komutanı inceleme yaptığı esnada IŞİD görüldü
Özel Kuvvetler Komutanı, inceleme,

Özel Kuvvetler Komutanı Tümgeneral Zekai Aksakallı, beraberindeki askeri heyet Türkiye-Suriye sınırındaki incelemelerine devam ediyor. Tümgeneral Aksakallı ve beraberindeki heyet yaklaşık 45 dakika önce Karkamış’taki Hudut Karakoluna giriş yaptı. Tümgeneral Aksakallı ve beraberindeki heyetin karakoldaki bilgi alışverişine devam ettiği sırada Suriye tarafındaki Cerablus’ta IŞİD militanlarının beyaz renkli açık kasa bir kamyonetle sınır tellerine yakın mesafede bulunduğu görüldü. 4 militanın silahlı olduğu görüldü. Militanlardan ikisinin aracın yanında oturdukları ve diğerin ise tel örgülere yakın mesafede bulunarak hendek kazıp mayın döşedikleri görüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...