Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 May 2015 14:44

Pişmaniye imalathanesi alev alev yandı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan bir pişmaniye imalathanesinde çıkan yangında iş yeri kullanılamaz hale geldi.

Pişmaniye imalathanesi alev alev yandı
pişmaniye, imalathane, kocaeli,

Körfez Yeni Yalı Mahallesi Hamit Kaplan Caddesi üzerinde bulunan bir pişmaniye imalathanesinin ambalaj bölümünde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İmalathaneden çıkan alevleri gören çalışanlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahalede bulunurken polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemi aldı. Yangın nedeniyle iş yerinde panik yaşanırken çalışanlar hemen tahliye edildi.
Yangın nedeniyle Hamit Kaplan Caddesi araç trafiğine kapatılırken yangına Körfez itfaiyesinin yanı sıra Derince ve İzmit tfaiyesinden de takviye ekipler sevk edildi. Yaklaşık 30 çalışanı bulunan imalathanedeki yangın itfaiye ekiplerinin 2 saat süren çalışmaları sonucu söndürüldü. Yangın nedeniyle iş yeri tamamen yanarken, büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...