Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Eylül 2015 09:18

PKK dün gece 5 ilde saldırdı!

PKK, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Hakkari ve Batman'dan güvenlik güçlerine saldırdı.

PKK dün gece 5 ilde saldırdı!
pkk, saldırı, terör,

Diyarbakır’da terörist bir grup tarafından zırhlı polis aracına roket ve uzun namlulu silahlarla bombalı saldırı düzenlendi. Bir ambulans çatışmanın arasında kalırken, patlamanın şiddeti nedeniyle çevredeki ev ve iş yerlerinin camları kırıldı.
Nusaybin'de polisin hendek kapatması sırasında çatışma çıktı: 1 ölü
MARDİN
Mardin Nusaybin İlçesi'nde mahallelere kazılan hendekleri iş makineleriyle kapatmaya giden polis ekiplerine PKK'lı teröristler tarafından ateş açıldı. Polisin de karşılık vermesiyle çıkan çatışmada sivil vatandaş olduğu belirtilen 1 kişi yaralandı. Yaralanan kişi hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen öldü.
SİİRT
Siirt'in Kurtalan İlçesi'nde PKK'lılaınr Komando Tabur Komutanlığı'na uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıya askerler anında karşılık verdi. Çıkan çatışmanın ardından kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için operasyon başlatıldı.
HAKKARİ
Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Müdürlüğü binasına bir grup PKK'lı terörist otomatik silahlarla saldırdı. Saldırı, saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İlçenin Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Kaymakamlık binası bitişiğindeki Emniyet Müdürlüğü binasına bir grup PKK'lı tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Nöbetteki polislerin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Can kaybının olmadığı belirtilirken, kaçan PKK'lıların yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.
BATMAN
Batman'ın Gercuş İlçesi kırsalında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı. Gercüş İlçesi'ne bağlı Esentepe Köyü kırsal kesiminde bugün saat 16.00 sıralarında güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çatışma çıktı. Çatışma bölgesine takviye askerler sevk edildi. Devam ettiği belirtilen çatışma nedeniyle Gercüş ile Kayapınar karayolu güvenlik nedeniyle askerler tarafından ulaşıma kapatıldı.
Kaynak : Ajanslar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...