Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Ağustos 2015 17:26

PKK'lı teröristler minibüse ateş açtı, 1 kadın yaralandı

KARS'ın Kağızman ilçesi Karakurt mevkisinde yol kesen PKK'lı teröristler, durduramadıkları bir minibüse ateş açtı, bir kadın yaralandı.

PKK'lı teröristler minibüse ateş açtı, 1 kadın yaralandı
PKK, kars, minibüs, terörist, yaralı,

Olay, bugün saat 14.45'de Erzurum- Iğdır karayolunun Karakurt deresi mevkisinde meydana geldi. Artan terör olayları nedeniyle Kars Valiliği tarafından geçen 20 Ağustos günü 'güvenlik bölgesi' ilan edilen Kağızman'ın Karakurt bölgesinde, PKK'lı teröristler yine yol kesti.
3 TIR'I YAKTILAR
Silahlı teröristler, durdurdukları 3 TIR'ı benzin dökerek yaktı. Erzurum'dan Iğdır'a gitmekte olan bir minibüs de teröristler tarafından durdurulmak istendi. Teröristler, durduramadıkları minibüse uzaklaşırken ateş açtı. Saldırıda içerisinde 6 kişilik ailenin bulunduğu minibüste 35 yaşındaki bir kadın yaralandı. Yaralı kadın Kağızman Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi gördü. Güvenlik kuvvetleri, bölgede operasyonlarını sürdürüyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...