Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Eylül 2015 10:31

PKK'nın yeni taktiği polisi alarma geçirdi!

PKK, eylem için çaldığı araçların, güvenlik birimlerince tanınmasını önlemek amacıyla plakalarını da değiştirmeye başladı

PKK'nın yeni taktiği polisi alarma geçirdi!
pkk,taktik,

PKK militanları, aynı marka, model ve renkteki başka araçların plakalarını çalarak, eylemlerde kullanacakları araçlara takıyor. Örgüt bu sayede eylemlerde kullanacağı araçları güvenlik birimlerine fark ettirmeden eylem alanına kadar getiriyor.
Emniyet Genel Müdürlüğü, 81 ilin emniyet müdürlüklerine yazı göndererek birimleri PKK’nın yeni “plaka” taktiğine karşı uyardı. Çalınan plakaların listesinin de eklendiği yazıda, bu plakalarla PKK terör örgütünün bombalı eylem yapabileceği belirtildi.
PLAKA TARAMASI
Emniyet, uyarı kapsamında terör bölgesi olmayan illerdeki plaka hırsızlıklarını da bu kapsamda değerlendiriyor. Emniyet birimleri, genel müdürlüğün yazısı doğrultusunda şehir giriş çıkışlarında plaka tanıma sistemiyle çalıntı plakaları araştırıyor. Şüpheli araçlarda arama çalışması yapılıyor. 
Kaynak : Habertürk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...