Tgrt Haber
02 Ağustos 2015 19:00

Antalya'da PKK operasyonunda 20 gözaltı

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri eşzamanlı düzenledikleri operasyonda PKK’ya üye ve eylem hazırlığında oldukları iddiasıyla 20 kişiyi gözaltına aldı.

Antalya'da PKK operasyonunda 20 gözaltı
pkk,operasyon,gözaltı,

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM), PKK/KCK terör örgütünün internet siteleri üzerinden yaptığı açıklamalar ve eylem çağrıları doğrultusunda kentte geniş katılımlı şiddet içerikli sokak eylemi gerçekleştirme hazırlığı içerisinde oldukları iddiasıyla örgüt mensuplarına operasyon düzenledi. Taşlı ve molotoflu saldırıda bulunacakları tespit edilen örgüt mensuplarına yönelik operasyonda Antalya il merkezinde 13 ve Alanya İlçesi’nde 7 olmak üzere 20 şüpheli gözaltına alındı. Yakalanan kişilerin üzerlerinde ve evlerinde terör örgütüne ait çok sayıda doküman, 3 hafıza kartı, 2 flash bellek, 3 dizüstü bilgisayar, 16 CD ele geçirildi. Antalya Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi:
 "Suç ve suçluyla mücadelemizin her geçen gün daha etkin ve kararlı bir biçimde devam edeceğinin, terör örgütlerine yönelik yürüttüğümüz etkin mücadeleden asla geri adım atmayacağımızın tüm Antalyalı hemşerilerimiz tarafından bilinmesini bir kez daha ifade ediyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...