Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 May 2015 22:50

Rakamlar açıklandı, rekor AK Parti'de

Genel seçimlere sekiz gün kala, siyasi parti genel başkanlarının miting maratonu sürüyor. Miting rekoru ise AK Parti'de.

Rakamlar açıklandı, rekor AK Parti'de
ak parti, rekor, miting,

Seçim çalışmalarını, 15 Nisan'da Ankara'da seçim beyannamesi ve aday tanıtım toplantısıyla başlatan Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, kampanya kapsamında ilk mitingi 25 Nisan'da Erzurum'da yaptı.

DAVUTOĞLU 68. MİTİNGİNİ DÜZENLEDİ

Bugünkü Van ve Kayseri mitingleriyle bugüne kadar 68 miting gerçekleştiren Davutoğlu, 81 ilin tamamına gitmeyi hedefliyor.

KILIÇDAROĞLU 51

Miting maratonuna 26 Nisan'da Edirne'den başlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dünkü Kütahya, Bilecik, Sakarya ve Düzce mitingleriyle birlikte bugüne kadar 51 miting düzenledi.

Kılıçdaroğlu, il mitinglerinin yanı sıra İskenderun, Tarsus, lüleburgaz gibi büyük ilçelerde de seçmenle buluştu.

BAHÇELİ 37

Seçim kampanyasını 6 Mayıs'ta Çankırı'da başlatan Bahçeli, dünkü
Erzincan ve Gümüşhanemitingleriyle birlikte bugüne kadar 37 ilde düzenlenen mitinglerde halkla buluştu. Bahçeli'nin kampanya kapsamında 50 ilde miting düzenlemesi bekleniyor.

DEMİRTAŞ 17

Seçim çalışmaları kapsamında HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş 20, Figen Yüksekdağ ise 17 ilde miting düzenledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...