Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Mart 2018 16:47

Rusya resti çekti! Hesabını verecekler

Kremlin Sözcüsü Peskov, İngiltere'de zehirlenip komaya giren eski Rus casus Sergey Skripal ile kızı Yuliya'nın başına gelenler konusunda Moskova'yı işaret eden Londra'nın, eninde sonunda dayanağı olmayan bu suçlamasının hesabını vermek zorunda kalacağını söyledi.

Rusya resti çekti! Hesabını verecekler
rusya,,peskov,

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, İngiltere topraklarında bir çeşit sinir gazı ile zehirlenip komaya giren eski Rus casus Sergey Skripal ile kızı Yuliya'nın başına gelenler konusunda Moskova'yı işaret eden Londra'nın, eninde sonunda dayanağı olmayan bu suçlamasının hesabını vermek zorunda kalacağını söyledi.

Peskov bugünkü basın toplantısında, İngiltere'nin Salisbury kentinde 4 Mart'ta zehirlenen Skripal ve kızı hakkında aldığı bir soru karşısında şu ifadeleri kullandı: "Gene söylüyorum: İngiltere'nin, dayanağı olmayan bu suçlamalarının hesabını eninde sonunda vermesi gerekecek. Ya bu suçlamaları bazı kanıtlarla destekleyecekler ya da gereken özrü dileyecekler"

Kremlin Sözcüsü, Londra'nın, Skripal ve kızına yönelik cinayet girişimden Rusya'nın sorumlu olduğu yönündeki iddialarını da 'açıklanması zor, dayanağı olmayan bir iftira' olarak niteledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...