Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ağustos 2018 04:22

Safet Susic: 'Beşiktaş galibiyeti hak etti'

Akhisarspor Teknik Direktörü Safet Susic, 2-1 mağlup oldukları Beşiktaş karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada Beşiktaş'ın galibiyeti hak ettiğini söyledi.

Safet Susic: 'Beşiktaş galibiyeti hak etti'
saffet susic,

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan Akhisarspor Teknik Direktörü Safet Susic, ilk yarıda kötü bir oyun sergilediklerini belirterek, "Galibiyeti hak eden Beşiktaş'tı. İlk yarıda bütün topları kaybettik. Beşiktaş gibi bir takım 2-0'lık skoru bulduktan sonra herkes farklı galibiyet bekliyordu. İkinci yarıdaki iyi oyunumuzla buna izin vermedik. Ancak Beşiktaş'a karşı sadece 45 dakika iyi oynamamalısınız" dedi. VAR sistemiyle ilgili de konuşan Susic, "Sistem çok yeni. Dünya Kupası'na baktığımızda olması gereken sistem. Dünya Kupası'nda goller, penaltılar ve iptal edilen pozisyonlar oldu" dedi.
 Bozhan Memiş - Bora Akyol

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...