Tgrt Haber
24 Haziran 2017 18:19

Sakarya'daki havuz faciasında 1 gözaltı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 5 kişinin yaşamını yitirdiği olayla ilgili eğlence tesisinin elektrik işlerini yürüten firma yetkilisi gözaltına alındı.

Sakarya'daki havuz faciasında 1 gözaltı
sakarya, havuz

Sakarya'nın Akyazı ilçesindeki bir eğlence havuzunda elektrik akımına kapılarak 5 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, dün 5 kişinin yaşamını yitirdiği olayın ardından Akyazı Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

Soruşturma çerçevesinde eğlence merkezinin elektrik işlerini yapan firma yetkilisi K.D. gözaltına alındı.

K.D'nin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

2 kişi toprağa verildi

Havuzda elektrik akımına kapılan ve hayatlarını kaybeden 5 kişiden işletme sahibi Mehmet Kaya ile oğlu Kadir Kaya toprağa verildi.

Dün, Şerefiye Mahallesi mevkisindeki bir eğlence havuzuna serinlemek için giren Gökay Yıldırım (12), Nurullah Ünlütürk (15) ve Mert Kaliç (17) elektrik akımına kapılmış, durumu fark eden işletme sahibi Mehmet Kaya (58) ve oğlu Kadir Kaya (30) da suya girmişti. Olayda Yıldırım, Ünlütürk, Kaliç ile Mehmet ve Kadir Kaya hayatını kaybetmişti. Bir kişi yaralanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...