Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Haziran 2016 00:16

Saldırıda acı detay

Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybedenlerden TGS personeli Eymen Demirci son yolculuğuna uğurlandı.

Saldırıda acı detay
eymen, patlama,

Atatürk Havalimanı'ndaki hain terör saldırısında hayatını kaybedenler arasında yer alan Tukish Ground Service (TGS) personeli Eymen Demirci, son yolculuğuna uğurlandı.

CENAZE DUASINI ÖMER DÖNGELOĞLU OKUDU

Atatürk Havalimanı’nda yaşanan bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden TGS personeli Muhammet Eymen Demirci için Başakşehir Hoca Ahmet Yasevi Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazı ardından kılınan cenaze namazına AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, aile dostları, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Demirci’nin cenaze duasını, aynı zamanda komşusu olan İlahiyatçı Döngeloğlu okudu. Duanın ardından cenaze namazı kılındı. Cenazede Demirci’nin iş arkadaşları gözyaşlarını tutamazken, cenazeye katılanlardan helallik alındı. Tekbir sesleriyle omuzlarda taşınarak cenaze aracına taşınan Eymen’in cenazesi Kayaşehir mezarlığında defnedildi.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Muhammed Eymen Demirci’nin 2 ay önce işe başladığı ve en büyük hayali gazeteci olmak olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...