Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Aralık 2022 00:00 - Güncelleme : 02 Aralık 2022 00:36

Samsun'da polis memuru intihar etti 

Samsun'da bunalıma girdiği iddia edilen bir polis memuru, sahil kenarında tabancasıyla intihar etti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. 

Samsun'da polis memuru intihar etti 
Samsun,polis,intihar

Olay Samsun'da polis memuru intihar etti 'un Atakum ilçesinde meydana geldi. Mimarsinan Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı deniz kenarında Ramazan Düz adlı polis memuru kendi silahıyla intihar etti.  

Edinilen bilgiye göre, deniz kenarında spor yapan vatandaşlar, kumsalda bir kişinin hareketsiz yattığını görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Ekipler, Ramazan Düz (29) adlı polis memurunun tabancayla kendini vurmuş olduğunu ve olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. 

Ramazan Düz'ün Kastamonu Bölge Trafik Şube Müdürlüğünde görev yaptığı ve Samsun'a izne geldiği öğrenildi. Düz'ün cansız bedeni otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...