Tgrt Haber
12 Ağustos 2017 22:13

Samsunlu şehidin cenazesi Sinop Havaalanında törenle karşılandı

Batman'da göreve başladıktan bir hafta sonra şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Şahan Sezer'in cenazesi Samsun-Çarşamba Havaalanı kapalı olduğu için Sinop Havaalanına getirildi.

Samsunlu şehidin cenazesi Sinop Havaalanında törenle karşılandı
batman

Şehidin naaşını Samsun Valisi Osman Kaymak, Sinop Valisi Hasan İpek, Milletvekilleri Nazım Maviş, Orhan Kırcalı, Barış Karadeniz, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel,Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdelen, Jandarma Komutanı Halil Altıntaş, şehidin yakınları, diğer protokol üyeleri ve vatandaşlar karşıladı. Şehidin cenazesi karayoluyla Bafra’ya uğurlandı.
Batman'da askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 23 yaşındaki Jandarma Uzman Onbaşı Şahan Sezer, yarın Samsun'un Bafra ilçesine öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Samsunlu şehidin cenazesi Sinop Havaalanında törenle karşılandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...