Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Mart 2015 14:41

Şanlıurfa'da feci kaza, 13 ölü 9 yaralı

Şanlıurfa'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 13 kişi hayatını kaybederken, 9 kişi de yaralandı.

Şanlıurfa'da feci kaza, 13 ölü 9 yaralı
şanlıurfa,zincirleme kaza,

Edinilen bilgilere göre, Şanlıurfa-Akçakale karayolu TOKİ bağlantısı mevkiinde sürücülerinin kimliği henüz belirlenemeyen 55 SL 017 plakalı otomobil, 73 DD 398 plakalı beton mikseri ile 33 DGZ 31 plakalı minibüs çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre aralarında Suriyeliler’in de olduğu 9 kişi hayatını kaybederken, çocukların da bulunduğu çok sayıda kişi yaralandı. Araçlar içerisinde sıkışan ölü ve yaralıların olduğu belirtilirken, kaza ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi.

ÖLÜ SAYISI 13’E YÜKSELDİ

Şanlıurfa'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 13 kişi hayatını kaybederken, 9 kişi de yaralandı. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

Kaza ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Kazada ölenler ve yaralananlar çeşitli hastanelere kaldırılırken, ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

 VALİ İZZETTİN KÜÇÜK: "KAZADA ŞUANDA 13 ÖLÜ, 9 YARALI VAR"

- Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, meydana gelen zincirleme trafik kazasına ilişkin, "Kazada şuanda 13 ölü, 9 yaralı var" dedi.

Şanlıurfa-Akçakale karayolu TOKİ bağlantılı çevreyolunda meydana gelen trafik kazası ile ilgili İHA muhabirine bilgi veren Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, "Kazada ölü sayısını 12 olarak tespit etmiştik. Yaralılardan birinin daha ölmesi nedeniyle ölü sayısı 13'e çıktı. Yaralı sayısı ise 9'a düştü. Şuanda kazada 13 ölü, 9 yaralı var. Son durum bu" dedi.

Vali Küçük, ölü sayısı ile ilgili çelişkili bilgi bulunmadığını, ölü sayısının kısa sürede artmasının ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılanların, tedavi altında bulunurken yaşamını yitirmelerinden kaynaklandığını kaydetti.

Kazada yaralananlardan durumu ağır olanların bulunduğu ve ölü sayısının artabileceği belirtildi.

ÖLEN 13 KİŞİDEN 9'U SURİYELİ

Şanlıurfa’da meydana gelen zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden 13 kişiden 9 Suriyeli’nin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na getirildi.

Şanlıurfa-Akçakale karayolu TOKİ bağlantılı çevreyolunda saat 13.30 sıralarında sürücülerinin kimliği henüz belirlenemeyen 55 SL 017 plakalı otomobil, 73 DD 398 plakalı beton mikseri ile 33 DGZ 31 plakalı minibüs çarpıştı. Kazada 13 kişi hayatını kaybederken, 9 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybeden ve kimlikleri belirlenemeyen 9 Suriye vatandaşı, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na getirildi.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...