Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Mart 2018 18:10

Santiago Canizares'in oğlu hayatını kaybetti

Valencia'nın efsane kalecilerinden Santiago Canizares'in 5 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti.

Santiago Canizares'in oğlu hayatını kaybetti
canizares,

Valencia'nın efsane kalecilerinden Santiago Canizares'in 5 yaşındaki oğlu Santi hayatını kaybetti. Yaklaşık 1,5 yıl önce kanser hastalığına yakalanan Santi’nin mart ayı başlarında sağlık durumu kötüleşmeye başlamıştı.

Canizares, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

'Oğlum Santi hayatını kaybetti. Sizlere söylemem gerekiyor ki hepinizden aldığımız destek ve sevgi için minnettarım. Oğlum huzur içinde aramızdan ayrıldı.' açıklamasını yaptı.

SANTIAGO CANIZARES KİMDİR?

1969 doğumlu José Santiago Cañizares Ruiz kaleci olarak oynamış emekli İspanyol futbolcudur.

Çoğunlukla yedek kaldığı Real Madrid macerasından sonra on yıllık bir süreçte 416 maçta formasını giyeceği Valencia'da kariyerini sonlandırdı.

Oynadığı dönemde dünyanın en iyi kalecilerinden biri kabul edilirdi. Euro 2004 öncesi (İspanya millî takımı ile üç Dünya Kupası'nda ve üç Avrupa Şampiyonası'nda yer aldı) efsanevi kaleci Peter Schmeichel dünyanın en iyi kalecisinin Canizares olduğunu düşündüğünü söylemiştir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...